Santa Helena
100 % arabika
Výběrová káva Santa Helena z Nikaraguy se vyznačuje lahodnou chutí po marcipánu, grepu a javorovém sirupu. Káva je pražena pro přípravu espressa.
Díky bohatému vulkanickému podloží a mnoha jezerům má Nikaragua ideální podmínky pro pěstování vysoce kvalitní kávy. Tato káva je směsí odrůd Caturra a Red Catuaí zpracovaná promytou metodou, při níž se káva nechá fermentovat na hromadách po dobu 24 hodin. Následně se káva po dobu tří dnů suší na vyvýšených platech a pak dalších osm dní ve stínu, aby získala ideální vlhkost. Díky bohatému vulkanickému podloží a mnoha jezerům má Nikaragua ideální podmínky pro pěstování vysoce kvalitní kávy. Tato káva je směsí odrůd Caturra a Red Catuaí zpracovaná promytou metodou, při níž se káva nechá fermentovat na hromadách po dobu 24 hodin. Následně se káva po dobu tří dnů suší na vyvýšených platech a pak dalších osm dní ve stínu, aby získala ideální vlhkost.
Kávu můžeš zakoupit také online na e-shopu CrossCafe Pražírny.
Další crossshop
Informace o produktech
- Orientační výživové hodnoty výrobků k 10. 10. 2024
(formát PDF) - Alergeny obsažené ve výrobcích k 10. 10. 2024
(formát PDF)